Advies nodig?

Neem contact op via onderstaande gegevens.

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij zullen contact met u opnemen.

Franken Transport gaat samenwerking aan met Fleetcraft

Geplaatst op 07-12-2018

Franken Transport gaat een langdurige samenwerking aan met Fleetcraft, dienstverlener op het gebied van fleet management, wagenparkbeheer en advies.


Daartoe ondertekenden Gerry Vinck, algemeen directeur Franken Transport, en Jan Willem Gosseling, directeur Fleetcraft, onlangs de overeenkomst.

Fleetcraft gaat Franken Transport volledig ontzorgen betreffende het fleet management en operationeel wagenparkbeheer.

“Met Fleetcraft hebben wij een partner gevonden waarmee wij samen gaan voor duurzaam, efficiënt en een praktijkgericht wagenparkbeheer”, vertelt Gerry Vinck.

Het volledig merkonafhankelijke Fleetcraft, gevestigd in Gendringen, ondersteunt haar klanten in het volledige beheren van de vloot en optimaliseert de prestaties van het wagenpark tegen de best mogelijke kosten. De klantenportefeuille van Fleetcraft bestaat  onder andere uit MKB bedrijven, eigen vervoerders, (internationale) transportbedrijven en provincies. Hiervoor beheert Fleetcraft personenauto’s, bestelwagens, vrachtwagens en interne transportmiddelen zowel in Nederland als daarbuiten. Hierbij staan de wensen van de klant altijd centraal.

Met deze samenwerking kan Franken Transport zich geheel concentreren op haar kerntaken, terwijl  de continuïteit en kwaliteit van haar wagenpark gewaarborgd blijft tegen de juiste kosten.

Franken Transport, opgericht in 1935, is een toonaangevend logistiekdienstverlener gespecialiseerd in transport van levensmiddelen en contractdistributie in de retail/foodsector

Naast de vestigingen in Nieuw Bergen en Ittervoort zijn er standplaatsen in Etten-Leur, Tilburg, Tiel, Oosterhout, Weert en Echt. Dagelijks zijn er 170 medewerkers en meer dan 100 vrachtwagens actief om o.a. klanten als: Jan Linders, Plus, Lidl, Albert Heijn, Action en Evers Taugé te bedienen.

« Terug naar overzicht

© Fleetcraft | Algemene voorwaarden

Realisatie: Realityweb