Fleetcraft zoekt versterking!

Geplaatst op 15-01-2024

Fleetcraft is een vooraanstaand bedrijf dat zich bezig houdt met fleet management, gevestigd in Gendringen. Door een goed concept, hard werken en Achterhoekse nuchterheid groeit Fleetcraft als merkonafhankelijke  specialist in fleet management.

Ons toegewijde team van professionals beheert diverse wagenparken en biedt op maat gemaakte oplossingen aan klanten in verschillende sectoren.

Om onze huidige en toekomstige klanten meer dan goed te bedienen zoeken we een gemotiveerde Junior Wagenparkbeheerder om ons team te versterken. Als Junior Wagenparkbeheerder zul je de kans krijgen om waardevolle ervaring op te doen in de fleet management sector en door te groeien in je carrière. Daarnaast hebben we een stageplek mobiliteitsbranche voor niveau 3/4 beschikbaar. 

Je zult nauw samenwerken met ervaren professionals en deel uitmaken van een dynamisch team.

Heb jij een MBO-niveau, verkregen door opleiding en/of ervaring, en interesse in een leuke afwisselende en zelfstandige functie binnen een klein team van gemotiveerde professionals?

Neem dan contact op met Jan Willem Gosseling via 0653 266 601 of kijk op onze website voor het volledige profiel www.fleetcraft.nl