Over ons

Fleetcraft is opgericht door Jan Willem Gosseling met als doel om bedrijven te ondersteunen bij professionalisering in fleet management en logistiek.

Fleetcraft ontzorgt haar klanten en optimaliseert de prestaties van het wagenpark tegen z laag mogelijke kosten. Het optimaliseren is onder te verdelen in financiële, logistieke en technische beheersing, waarbij de wensen van de klant altijd centraal staan.

Fleetcraft is hierbij uniek merk onafhankelijk en positioneert zich als regie-en sparringpartner voor haar klanten. Wij bieden hierbij een breed pakket aan dienstverlening onderverdeeld in Advies, Fleet Management en Interim management.

Op basis van een door ons zelf ontwikkelt en wetenschappelijk getoetst fleet-management model zijn wij in staat uw wagenpark grondig te analyseren en u gericht te adviseren. Op basis van onze wagenparkanalyse garanderen wij besparingen en zijn ook bereid deze met onze klanten te contracteren. Wij zijn in staat om goede plannen ook daadwerkelijk te realiseren.

Jan Willem Gosseling MBA is als één van de weinige fleet management professionals in Nederland afgestudeerd op universitair niveau in fleet management. Wetenschappelijk onderzoek gecombineerd met een pragmatische instelling zorgen voor een duidelijke vertaalslag van theorie naar de praktijk.

Jan Willem is te typeren als nuchtere Achterhoeker, specialist, pionier, pragmatisch, analytisch, gedreven, creatief, trouble shooter.Remco van Aken is sinds januari 2015 werkzaam bij Fleetcraft als Wagenparkbeheerder. 

Remco heeft na de HTS autotechniek ruim 15 jaar ervaring opgedaan binnen de truckbranche als onder andere Garantie medewerker en als Service Adviseur trucks. 

Remco is het aanspreekpunt voor klanten en reparateurs als het gaat om reparatieaanvragen, analyses en advies.

Remco is te typeren als creatieve duizendpoot, sterk analytisch, mensen mens, accuraat, stressbestendig, sociaal vaardig en humoristisch.Bas Ribbink is sinds mei 2016 werkzaam bij Fleetcraft als Wagenparkbeheerder. 

Bas heeft een ruime ervaring op het gebied van transport. Deze ervaring heeft hij o.a. opgedaan in zijn opleiding HBO Logistiek en Technische Vervoerskunde. Tevens is hij werkzaam geweest bij een bedrijfswagen dealerorganisatie en is hij eigenaar geweest van een transportonderneming.

Bas is, evenals Remco, aanspreekpunt voor klanten en reparateurs als het gaat om reparatieaanvragen, analyses en advies.

Bas is te typeren als technisch, standvastig, probleemoplossend, meedenkend, gedreven, stressbestendig, realistisch en recht door zee.

Gerrit Krommendijk is sinds oktober 2017 werkzaam bij Fleetcraft als Wagenparkbeheerder. 

Na de Havo en diverse Administratieve opleidingen heeft Gerrit vele jaren ervaring opgedaan bij diverse Truckdealers als Administratief medewerker, Service Adviseur, Garantie medewerker, medewerker Verkoop Binnendienst en medewerker Fleetmanagement.

Gerrit is te typeren als accuraat, communicatief, meedenkend, nuchter en vriendelijk.
René Wijgman is sinds juli 2018 werkzaam bij Fleetcraft als Wagenparkbeheerder.

René heeft ruime ervaring opgedaan in de bedrijfswagenwereld in diverse technische en leidinggevende functies. Deze ervaring heeft hij opgedaan bij zowel de merk als onafhankelijke dealer, maar ook binnen de transportsector.

René is aanspreekpunt voor klanten en reparateurs als het gaat reparatieaanvragen, analyses, advies en technische oplossingen.

Hij is te omschrijven als technisch, gedreven, rechtlijnig, realistisch en rechtvaardig.
Kitty Jansen is sinds september 2018 in dienst bij Fleetcraft als Administratief medewerkster.

Kitty heeft meer dan 20 jaar ervaring binnen het bankwezen in ondersteunend, adviserende en coördinerend werkzaamheden.

Haar taken bestaan uit factuurverwerking, gegevensverwerking, procesbeheersing en diverse administratieve werkzaamheden.

Kitty is te typeren als leergierig, verantwoordelijk, ontzorgend, accuraat, organisatorisch, resultaatgericht en hands on.
Tanja Gosseling is sinds 2013 werkzaam als Administratief medewerkster. 

Tanja heeft na de MEAO en NIMA ruim 20 jaar ervaring opgedaan als Administratief medewerkster / Planner binnen de Overheid.

Tanja houdt zich bezig met de administratie van Fleetcraft.

Tanja is te typeren als accuraat, evenwichtig, gedreven, opgeruimd & ordelijk, plichtsgetrouw en resultaatgericht.
Advies nodig?

Neem contact op via onderstaande gegevens.

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij zullen contact met u opnemen.

© Fleetcraft | Algemene voorwaarden

Realisatie: Realityweb