Onze tevreden klanten
Wij zijn al een aantal jaren werkzaam voor Bidfood (voorheen Deli XL), de grootste private branded fleet owner in Nederland. Wij adviseren en ondersteunen deze klant bij het strategisch en tactische fleet management. Bovendien fungeren wij als specialist en bij diverse logistieke projecten.

Logistieke projecten

Het ontwerpen en laten bouwen van zes multifunctionele Lange Zware Vrachtwagens (LZV) is één van de projecten die wij bij Bidfood hebben gerealiseerd. Een geweldige klus met als resultaat een 25 meter lange duurzame stille koel-vries combinatie die volledige past binnen de MVO doelstellingen van Bidvest Deli XL.


Samen met leverancier Loadlok, hebben wij een nieuwe verplaatsbare tussenwand ontwikkeld die perfect past bij de manier van werken voor Bidfood.Fleet management voor de provincie Gelderland


Wij beheren als extern wagenparkbeheerder het gehele grijs-kenteken wagenpark van de provincie Gelderland. 

Fleetcraft vervult hierbij de rol van vakspecialist, regisseur, controleur en vraagbaak


Interim fleet management

Fleetcraft ondersteunt Willemsen de Koning als interim Fleetmanager bij haar wagenpark activiteiten en de aansturing van de eigen onderhoudswerkplaats. Sterke focus op professionalisering van het beheer en volledige controle over de vloot van ruim 1200  voertuigen. 

Onderzoek fleet management en duurzaamheid


Fleetcraft onderzoekt voor Cornelissen Transport in Nijmegen de mogelijkheden om verder te professionaliseren in fleet management en duurzaamheid.


Fleet management Hoppecke Batterijen Nederland B.V.

Fleetcraft beheert als extern wagenparkbeheerder het gehele geel-en grijskenteken wagenpark van Hoppecke Batterijen Nederland B.V. Hierbij bundelen wij bijvoorbeeld de gegevens van de verschillende leasemaatschappijen tot één overzichtelijke rapportage.

Advies nodig?

Neem contact op via onderstaande gegevens.

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij zullen contact met u opnemen.

© Fleetcraft | Algemene voorwaarden

Realisatie: Realityweb