Maakt u zich druk om het fleet management van uw bedrijfswagens?

Fleet management van vrachtwagens, bestelwagens, zakelijke personenauto's en interne transportmiddelen vraagt om specifieke kennis en ervaring. Het gaat immers om grote investeringen en dat brengt veel onzekerheden met zich mee. Fleet management kost u daarom veel tijd en energie. Zonde...

Maar, hoe zou het zijn als u een volledig onafhankelijke deskundige naast u had? Een adviseur die los van alle partijen het overzicht bewaart? Iemand die alle zorgen van u overnam? Natuurlijk moet u wel volledig in control blijven én lagere kosten zijn natuurlijk ook nooit weg... 

Bij het operationele beheer kijken we verder dan alleen het beheren van een leasecontract. We regisseren en beoordelen elke reparatieaanvraag inhoudelijk en zorgen dat alles volgens vooraf gemaakte afspraken verloopt. Via het dashboard van ons webbased fleet management pakket ben u realtime op de hoogte van de kostenontwikkeling van uw wagenpark en hebt u inzicht is alle relevante documenten en contracten. 

Wij nemen het fleet management graag van u over. Voor u een zorg minder. En u bespaart gegarandeerd op uw kosten. Dat durven wij te beloven. Wij helpen u met uw fleet management op elk gewenst niveau. Operationeel, tactisch of strategisch? Het kan allemaal. U bepaalt waar behoefte aan is.

Gegarandeerde fleet besparingen? Hoe zit dat dan?

Wij analyseren uw wagenpark grondig en geven u vervolgens uitgebreid advies. Deze aanpak levert u gegarandeerd besparingen op. Wij gebruiken hiervoor ons unieke, zelf ontwikkelde en wetenschappelijk getoetste fleet management model. U vindt deze methode dus nergens anders. Wij zijn er zo van overtuigd dat deze analyse werkt dat wij de gegarandeerde besparingen zelfs opnemen in ons contract met u! 

Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij vertellen u graag meer.

 

Heeft u interesse?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en kijk wat wij voor u kunnen betekenen.