Fleetcraft heeft samen met software ontwikkelaars een uniek dynamisch en web-based softwarepakket ontwikkeld. Met deze unieke tool beheren wij uw wagenpark volledig en geven u via een real time dashboard inzicht in het wagenpark, de kosten. En we signaleren vroegtijdig trends en bijzonderheden.

Zo zijn er specifieke modules voor het beheren van vrachtwagens, inclusief opbouw van alle componenten en bijbehorende beurtenschema’s. Daarnaast hebben we modules voor onder andere (lease)auto’s, chauffeurs/berijders, interne transportmiddelen, tankpassen, administratie & brandstoffacturen en maatwerk management rapportages.  

We hebben, vanuit de praktijk ontwikkelde generieke modules, voor o.a. schaderegistratie, banden, leasecontracten, een documentenbibliotheek voor al uw contracten en foto’s en een speciale autorisatiemodule voor het accorderen van extern uitgevoerde reparaties.

Het pakket is eenvoudig schaalbaar en is onderdeel van onze dienstverlening fleet management.

U kunt er ook voor kiezen om alleen het fleet managementpakket in de vorm van Software As A Service af te nemen. Wij helpen u dan met de inrichting van het pakket en dragen zorg voor een complete ondersteuning en back-up bij het gebruik. 

Fleet management app

Onze fleet management software wordt ondersteund door specifieke apps voor gebruikers / berijders. Via de fleet management app kan bijvoorbeeld eenvoudig een schade gemeld worden of een afspraak gemaakt worden voor onderhoud. 

Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij vertellen u graag meer.

 

Heeft u interesse?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en kijk wat wij voor u kunnen betekenen.