Wij zijn Fleetcraft, een merkonafhankelijke fleet management specialist voor bedrijfsvoertuigen en zakelijke personenauto's. Ons doel is om u als klant volledig te ontzorgen en besparingen te realiseren op het gebied van wagenparkbeheer en leasing.

Wij ontzorgen u met vakkundig advies over bijvoorbeeld de juiste specificatie van het voertuig of de inrichting, het selecteren van de juiste financiering of leasecontract, het operationeel beheer en bijvoorbeeld analyse van kosten.

Daarnaast bieden we oplossingen als software voor wagenparkbeheer, Training & Opleidingen en interim management aan.

Fleetcraft is opgericht in 2012 met als doel om bedrijven te ondersteunen bij de professionalisering in fleet management en logistiek. Indien gewenst nemen wij de volledige zorg voor uw wagenpark over zodat u zich kunt richten op de kerntaken. 

Fleetcraft ontzorgt u en optimaliseert de prestaties van uw wagenpark tegen zo laag mogelijke kosten. Hierbij staan uw wensen altijd centraal. Het aantal voertuigen is hierbij niet van belang.

Fleetcraft is hierbij uniek merk onafhankelijk en positioneert zich als regie-en sparringpartner voor u als klant. Wij bieden hierbij een breed pakket aan dienstverlening.

Op basis van een door ons zelf ontwikkeld en wetenschappelijk getoetst fleet management model zijn wij in staat uw wagenpark grondig te analyseren en u gericht te adviseren. Op basis van onze wagenparkanalyse garanderen wij besparingen en zijn ook bereid deze met onze klanten te contracteren. 

Pand