Fleet management Boon Food Group uitbesteed aan Fleetcraft

Geplaatst op 07-07-2021

Boon Food Group gaat een langdurige samenwerking aan met Fleetcraft. Daartoe ondertekenden Arij Boon, Algemeen Directeur Boon Food Group, en Jan Willem Gosseling, Directeur Fleetcraft, onlangs de overeenkomst.

De Boon Food Group is een familiebedrijf dat al meer dan 130 jaar bestaat. Vanuit het hoofdkantoor en distributiecentrum in Dordrecht levert Boon Food Group elke dag houdbare-, vers-, en diepvries producten aan haar zeer diverse klantenbestand. Vanuit Dordrecht wordt de dagelijkse goederenstroom met behulp van een eigen vrachtwagenpark volledig verzorgd.

Fleetcraft gaat de Boon Food Group de komende jaren volledig ontzorgen betreffende het fleet management en operationeel Wagenparkbeheer. “Het beheer van onze vloot vraagt om een professionele aanpak en dus een specialist als Fleetcraft “ vertelt Arij Boon.

De laatste jaren kenmerken zich door een onstuimige groei van het bedrijf Boon in haar diverse disciplines. Met deze professionaliseringen in fleet management kan Boon Food Group zich geheel concentreren op het logistieke proces en daarnaast haar aandacht de komende jaren richten op het verder faciliteren van de reeds ervaren en nog te verwachten groei. Enerzijds zal deze groei gedreven worden door de transformatie van alle MCD-supermarkten tot Boon’s Markten. Deze nieuwe formule verslaat qua groei keer op keer de markt en levert het bedrijf een forse omzetgroei op. Daarnaast laat het zogenaamde groothandelsbedrijf dubbelcijferige groei zien. Wij zien dat er behoefte bestaat aan een combinatie van het leveren van goederen gecombineerd met kennis van specifieke markten. Beiden zijn bij ons uit voorraad leverbaar. Dit betreft zowel handel met Nederlandse adressen alsook ons exportbedrijf, welke meer en meer laat zien een serieuze partner te zijn voor zowel klant als leverancier. Als laatste, maar zeker niet de minste, ontwikkelt ons dochterbedrijf Zorgboodschap zich nog altijd buitengewoon. Er zijn voor je klant wordt door haar medewerkers in elk detail beleefd en uitgedragen. Uiteindelijk is dat het wezen van ons gehele bedrijf.

Fleetcraft is dé merkonafhankelijke fleet management specialist voor bedrijfswagens en personenwagens. Fleetcraft is opgericht in 2012 met als doel bedrijven te ondersteunen bij de professionalisering van wagenparkbeheer en logistiek. Indien gewenst, neemt Fleetcraft de volledige zorg over uw wagenpark uit handen zodat u zich kunt focussen op de core business. Fleetcraft optimaliseert de prestaties van uw wagenpark tegen zo laag mogelijke kosten. 

Het doel van Fleetcraft is om het leven van klanten gemakkelijker te maken en te besparen op de kosten van het wagenpark en leasing. Fleetcraft ondersteunt en ontzorgt u met professioneel advies over bijvoorbeeld de juiste voertuigspecificatie of de beste keuze in de financiering van het voertuig, operationeel technisch wagenparkbeheer en kostenanalyse. Ook biedt Fleetcraft oplossingen zoals wagenparkbeheersoftware, trainingen & opleidingen en interim management.