Fleetcraft en Fraikin Nederland gaan intensiever samenwerken

Geplaatst op 18-02-2021

 

Sinds januari dit jaar hebben Fleetcraft en Fraikin Nederland de krachten gebundeld op het gebied van verhuur en lease-activiteiten in Nederland. Naast de al bestaande succesvolle samenwerking waarbij Fleetcraft als partner van Fraikin het operationele beheer van het wagenpark in Nederland verzorgt wordt de samenwerking uitgebreid. 

Door als onafhankelijke bedrijven samen te werken met voertuigfabrikanten en financiële instellingen, kunnen we een unieke combinatie van diensten aanbieden. Met deze vervolgstap in de samenwerking versterken beide bedrijven hun posities in Nederland.

Fraikin is marktleider in de verhuur en leasing van bedrijfsvoertuigen en bestelwagens in Europa. Fraikin bestaat al meer dan 75 jaar en heeft een vloot van ruim 58.000 voertuigen in twaalf landen. Het aanbod omvat de verhuur en lease van bedrijfswagenparken met deskundig advies en professionele ondersteuning. 

Bent u op zoek naar een lease-oplossing die uw bedrijfsactiviteiten vergemakkelijken en de onderhoudskosten van uw wagenpark optimaliseren of naar professioneel merkonafhankelijk beheer van uw wagenpark?

Neem dan contact op met Fleetcraft op 0315 236296 of kijk op www.fleetcraft.nl