Trots om vier nieuwe MAN TGS af te leveren!

Geplaatst op 23-06-2023

Namens Fraikin Netherlands hebben we vier splinternieuwe MAN TGS trucks af mogen leveren aan Mastermedia. De trucks zijn uitgerust met de een Carrier koelmachine en een D'Hollandia laadklep. Met deze configuratie is de klant Mastermedia in staat om efficiënt, betrouwbaar en duurzaam geconditioneerde goederen te transporteren.

De MAN TGS voertuigen bieden een hoog niveau van rijcomfort en veiligheid, wat essentieel is voor de chauffeurs tijdens lange ritten.

Met de toevoeging van deze vier MAN TGS vrachtwagens is Mastermedia nog beter uitgerust om aan de groeiende behoeften van haar klanten te voldoen.

We willen ROSIERVANDENBOSCH bedanken voor hun inzet om deze aflevering tot een succes te maken. Daarnaast wil ik onze gewaardeerde klant Mastermedia bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen. 

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u meer informatie over nieuwe voertuigen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de best mogelijke oplossingen.

Met vriendelijke groet,

Team Fleetcraft